Afslank en cellulite behandelingen

De afslank- en celulitebehandeling helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar voelt u zich ook fitter en energieker.

De behandeling is vrij intensief en stevig om de bloedcirculaitie weer op gang te brengen, zodat de afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Het gaat bij deze behandeling niet om gewichtsverlies, maar om het strakker krijgen van de huid waardoor u letterlijk beter in uw vel komt te zitten. Daarnaast heeft het ook een positief effect op striae.

Bij deze behandeling in kuurverband moet u per zone rekenen op 2 behandelingen per week gedurende 5 à 6 weken. Een dieet volgen is niet nodig, maar een stabiel gewicht en normale gezondheid zijn wel een voorwaarde. Net als extra waterconsumptie tijdens de kuurdagen. Tijdens een intake gesprek zal het e.e.a. worden besproken.

Deze kuurbehandeling is ook goed te combineren met een dieet (ter voorkoming van een slappe huid) of na een zwangerschap (ter versteviging van de huid).


(Voor tarieven en overige informatie kunt u mailen naar: info@praktijkfrictio.nl)